Dit zijn de modekleuren van deze lente en zomer 2021Het afgelopen jaar was op zijn minst uitdagend te noemen, en dat we snakken naar vrolijkheid en positivisme blijkt ook uit de modekleuren 2021. De Pantone trendkleuren voor dit voorjaar zijn allesbehalve saai te noemen. Van knallend roze tot zonnig sinaasappeloranje…

Met welke trendkleur fleur jij deze lente en zomer je garderobe op?


Buttercream juwelen

De eerste trendkleur van 2021 is Buttercream. Deze zachte tint doet denken aan ongerepte en parelwitte stranden. Een heldere kleur die in een volledige outfit misschien wat te veel van het goede is, maar als accessoire? Dat kan natuurlijk altijd!

Een paar Buttercream oorbellen passen mooi bij elke look.

En extra fijn, je hoeft niet bang te zijn om iets te morsen 😉
Desert Mix juwelen

Een andere neutrale kleur om deze lente of zomer in te stralen, is Desert Mix.

Het voordeel van deze tint is dat je hem niet snel beu wordt én dat je hem makkelijk met verschillende stijlen kan combineren. Zakelijk voor een drukke business meeting? Check! Casual tijdens een avondje Netflixen?

Ook Check!

Je kan Desert Mix juwelen ook dragen bij een klassieke look zoals een camelkleurige broek, witte blouse en marineblauwe of écru accenten.Roest juwelen

De kleur roest doet meteen denken aan het najaar, wanneer de bladeren vallen en een warm kleurenpalet het bos inpalmt.

Misschien is roest niet meteen dé kleur waar je aan denkt om deze lente en zomer te dragen, maar een roestkleurig accessoire?

Dat kan het hele jaar door! Want geef toe,

die warme kleur roest heeft iets ontzettend warms en gezelligs en dat kan je altijd wel gebruiken.

Illuminating Yellow juwelen

Voor 2021 koos kleurenbureau Pantone niet één maar twee trendkleuren! De eerste van de modekleuren is het opvallende Illuminating Yellow, een geeltint zo fel als de zon.

De perfecte tint dus om dit voorjaar op zonnige dagen te dragen, of om grijze dagen net wat meer kleur te geven.

Illuminating Yellow staat voor energie en hoop, en voegt meteen wat power aan je outfit toe!

Ultimate Grey juwelen

En die andere kleur die Pantone samen met Illuminating Yellow tot de twee trendkleuren van het jaar uitriep? Dat is Ultimate Grey.

Grijs is de kleur van intelligentie, wijsheid en kennis. Het is neutraal, klassiek, strak en verfijnd. Bovendien laten handgemaakte zilverkleurige juwelen zich eindeloos combineren, zowel met sobere als felle kleuren. Want jawel, een combinatie van Illuminating Yellow met Ultimate Grey levert een prachtig plaatje op!
Green Ash juwelen

Ook groen zit in het palet van Pantone trendkleuren 2021! Het is een optimistisch zomerkleurtje dat doet denken aan de zachte pastelkleur van sorbetijsjes. Perfect om nu al te dromen van een vakantie aan de kust, met de zon op je snoet en een zachte zeebries in de haren.


Mila


Mint juwelen

Al kan je natuurlijk ook voor een veel uitgesprokener groen gaan. De trendkleur Mint springt meteen in het oog en vormt zo de ideale blikvanger van je outfit. Wie zegt dat statement juwelen groot moeten zijn?

Soms vallen ze gewoon op door hun uitzonderlijke vorm en kleur!


Bubbles


Inkwell juwelen

En de tegenhanger van al die felle kleurtjes? Dat is de trendkleur Inkwell, een intens donkerblauw dat je eindeloos kan matchen met de meeste stukken uit je kleerkast en schoenencollectie. Steeds gesofisticeerd, maar toch zachter dan zwart.

Cerulean juwelen

Al is ook hemelsblauw een populaire kleur dit voorjaar. Het mag niet verbazen want is er een kleur die meer aan de lente doet denken dan Cerulean? Deze kleur weerspiegelt zorgeloze lentedagen zonder een wolkje aan de lucht. Hemelsblauw staat voor frisheid en rust. Bovendien kan je hemelsblauw eenvoudig combineren met klassieke kleuren zoals wit, zwart of donkerblauw. Maar ook met felle kleurtjes zorgt het voor een heerlijk vrolijk effect!
Amethyst Orchid juwelen

En wat dacht je van juwelen met amethist? Amethist werkt zuiverend, ontspannend en beschermend en zorgt voor harmonie en innerlijke rust. Iets wat we allemaal weleens kunnen gebruiken, zeker na het afgelopen jaar. Laat die positieve vibes dit voorjaar helemaal tot je doordringen!
Raspberry Sorbet juwelen

Een andere modekleur 2021 die net uit je sorbetcoupe lijkt te komen,

is Raspberry Sorbet. Alleen al de naam van deze kleur klinkt lekker, toch?

Het is een knalroze kleur waar iedereen meteen vrolijk van wordt!

Burnt Coral juwelen

Een andere maar zachtere roostint dit jaar is Burnt Coral. Dit koraalroos combineert mooi met een luchtige, neutrale outfit. Of je kan deze lente en zomer heerlijk all the way gaan en een paar Burnt Coral juwelen combineren met allerlei andere vrolijke kleurtjes!

Marigold juwelen


Deze zomer wordt er alleszins een van knallende kleurtjes. Marigold is de laatste trendkleur 2021 van Pantone. Deze zorgeloze goudoranjetint komt met een vleugje geel, heerlijk zonnig! Met een paar juwelen in een Marigold kleurtje geniet jij zonder twijfel van instant summer vibes!

Welke van deze modekleuren 2021 is jullie favoriet?

Ontdek alle juwelen in deze vrolijke lente/zomerse kleurtjes in de webshop!

61 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven